zondag 5 februari 2012

Gefeliciteerd!



Van mijn vriendin Sandra had ik een paar vellen van het Eline's Winterhuis papier gekregen met min of meer de 'uitdaging' maak een paar (voorbeeld)kaartjes. Het heeft even geduurd voordat ik weer wat freubelzin had en het ontbreken van een printer werkte ook niet erg mee. Ik maak graag zelf de teksten en tja....zonder printer is dat lastig.
Sinds gisteren is het ontbreken van een printer opgelost en ik ben gelijk aan de slag gegaan met deze twee kaartjes als resultaat.

En nu....wil ik eigenlijk graag verder 'aan de kaart' maar lokt het ook om even heerlijk naar buiten te gaan. Zucht.....al die keuze momenten ook ;-)!

Wens jullie in ieder geval een heerlijke dag en geniet van alles wat jullie doen!

Groetjes,
Yvonne

8 opmerkingen:

Sandra zei

Yes, het is je gelukt!!! Wat een mooie kaarten heb je gemaakt..... Nu alleen ik nog. Maar ik heb een nieuwe term gehoord in blogland (voor mij tenminste een nieuwe..) LIFTEN. Dus misschien ga ik je kaarten wel LIFTEN.
En voorzichtig met de sneeuw (niet te harde sneeuwballen gooien).
Knuffel Sandra

greet zei

Wat een supermooie kaarten Yvonne!
Lastig he al die keuzes..... misschien van allebei een beetje.

Groetjes Greet

marion zei

O wat een leuke kaarten weer Yvonne. je bent echt een kei in die vintage kaarten. Ik ga ze ook een keer "liften"hoor. groetjes Marion

ania zei

Piękna, wspaniała kolorystyka i kompozycja:))

Riet zei

Wat een prachtige kaarten Yvonne.

Liefs Riet.

Unknown zei

Ze zien er beiden helemaal te gek uit Yvonne! Mooi! Groetjes, Ira

Sylvia van der Kolk zei

Wat een mooie kaarten.

Groetjes sylvia

Judith zei

Heel mooi, prachtig met de foto erop!

You did it!

Ik heb de afgelopen tijd niet stil gezeten maar kon helaas niet posten. Deze kaart, een geslaagd kaart, is alweer enige tijd geleden gemaakt.