">

zondag 12 juni 2011

Breisel.


Ik ga op vakantie en neem mee.....sokkenwol en breipennen! Tja, als je een wandeltrektocht gaat maken, kan je niet alle hobbyspullen meenemen om een paar kaarten te maken.

Wat natuurlijk wel mee kan zijn een dik boek en breispullen.

De afgelopen anderhalve week hebben wij lekker bijgetankt en de beenspieren versterkt in het zuiden van het Zwarte Woud in Duitsland. Prachtig was het en we hebben heerlijk genoten.

Deze sokken heb ik voor mezelf gebreid en inmiddels ben ik alweer aan een nieuw paar begonnen (en daarvan is er al 1 klaar :-)). Heerlijk zo'n brei mee en 's-avonds, met de pootjes omhoog, even een paar pennetjes prikken!

Wens jullie een fijn Pinksterweekend!

Groetjes,
Yvonne

6 opmerkingen:

Sylvia van der Kolk zei

Hoi Yvonne,

Je krijgt geen koude voeten meer in ieder geval.
Dus je hebt een leuke vakantie gehad?
Fijne pinksteren verder.

Groetjes Sylvia.

Ira zei

Kijk en daarmee kun jij de wandeltocht wel aan Yvonne! Wat voor boek had je bij je? Ben zelf nl. ook dol op lezen en altijd nieuwsgierig naar iets nieuws ;-) Héééééél lang geleden wist ik ook nog hoe ik sokken moest breien, maar ben het gaandeweg verleerd. Weet wel dat het erg leuk was om te doen! Groetjes, Ira

Sandra zei

Dat gaat lekker zo!! Nu komt je wintercollectie wel af.....

greet zei

heerlijke warme sokken Yvonne!

Groetjes GReet

anita01 zei

Och ze zijn geweldig...vakantie gangster. Gek op deze kleuren en kan je ze ook breien voor teenslippers....dun net als een want? Zou ik dus echt het 7de wereld wonder noemen he...heb me koude pootjes maar kan geen sok aan, snappie hi,hi,...

Kijk uit naar je foto's;o)

Warme groetjes met knuf,
Aniet.

Anoniem zei

Hai zus,

Zijn dit de nieuwe sokken van Rene?
Leuk hoor, mooi kleurtje.

Greetz
Fia