vrijdag 5 maart 2010

Schattige muisjes!



Hebben jullie dit ooit gedaan: kettingen maken van madeliefjes? Deze Penny Black muisjes zorgen ervoor dat mijn gedachten terug gaan naar vroeger. Zittend op een groot grasveld en samen met mijn zus kettingen of hoofdkransjes maken van aan elkaar vastgemaakte madeliefjes.
Yvonne

6 opmerkingen:

marion zei

Weer zo een leuke stempel. leuke frise kleuren heb je gebruikt Yvonne, je zou zo weer in het gras gaan zitten

m@deliefjuh zei

jep.. daarom is mjn naam ook madeliefjuh ;)
leuke kaart!

anita01 zei

Och ja......en ik vond het gaaf om te doen, al die madeliefjes aan 1 lange ketting...prachtige tafel versiering. Tja bloemenmeisje he hi,hi, Je kaart is een poepie...en zo leuk gebruik gemaakt van je papier, heerlijk om te bewonderen.

Warme groetjes,

Anita xxx

Sylvia zei

Hi Yvonne,

Wat een schatjes van muizen ;) geweldig en lekkere frisse kleurtjes heb je gebruikt, een mooie randpons en lekker geembost met de cuttlebug stipjes ;) heerlijk hoor!!!!!

Liefs
Syl

Renata van Miltenburg zei

Wat een schatje!!!! Jaaaaa, ik herinner me die kransjes en kettingen heel goed, wij woonden vlak naast de kerk en die had een hele grote pastorie tuin met een enorm goeie klimboom en duizenden madeliefjes! Uren bracht ik er zoet!

greet zei

Een mooie kaart yvonne. Het stempeltje is erg schattig.
groetjes Greet

You did it!

Ik heb de afgelopen tijd niet stil gezeten maar kon helaas niet posten. Deze kaart, een geslaagd kaart, is alweer enige tijd geleden gemaakt.