">

zaterdag 15 augustus 2009

Borduren op stempelkaart/embroidery on a stampcard!


Afgelopen dagen waren de Knotsgekke kaartendagen in Zwolle. Op vrijdag gaf ik bij De Hobbykamer een workshop. Cocky, de eigenaresse, had een geweldig origineel idee: stempelen op borduurstof en dan (een gedeelte van je afdrukje) borduren. Ook waren er kaarten gemaakt die gedeeltelijk ingekleurd (jawel, gewoon met je Derwent potloden en daarna doezelen etc!!) en gedeeltelijk geborduurd waren. Ik heb dat bij het afdrukje van de sneeuwpop gedaan. Het sjawltje is geborduurd (met een stiksteekje, niet met kruissteekjes!) en de muts is gekleurd met Derwent potloden. Vanaf maandag staan de voorbeelden op de website van De Hobbykamer ,
ga gerust eens kijken!!
Last Friday I gave for "De Hobbykamer" in Swifterbant a workshop at the "Knotsgekke Kaartendagen" fair in Zwolle. Cocky, the owner, had a very original idea: stamp your image at embroidery fabric and then embroider or collor (with your Derwent pensils etc) your image!! I can say it was a hit! Next Monday the examples will be showed at the website of "De Hobbykamer" so be sure to take a look.
Yvonne

9 opmerkingen:

Hannie zei

Hey Yvonne,
Vandaag ben ik met mijn vriendin naar Zwolle geweest, en daar hebben we even een workshop gedaan bij Cocky, echt super leuk!!!
Dat sneeuwpopje is ook erg leuk! Ga ik ook zeker maken!!!

We spreken elkaar hoop ik gauw even.

Groetjes,
Hannie

Sandra zei

Yes, eindelijk mag het gezien worden. Erg leuk geworden!!!!! Ik ben vanavond ook aan de slag gegaan en zal er morgen een kaartje van fabrieken.

Dikke knuffel

marijke zei

ik had het al op de club bewondert hij is echt gaaf ik heb zoooooooooveel borduur stof dat ik wel honderd kaarten kan maken hahahaha

Monie zei

Het is zo'n leuk en origineel idee Yvonne. Ik vind je kaart heel mooi!. De workshop ziet er ook goed uit zeg!

Renata van Miltenburg zei

Hij is mooi Yvonne!! Prachtig papier ook.

Liefs, Renata

Peet zei

Wat een geweldig Idee! Prachtige kaart, Yvonne!!!
groetjes peet

Janny zei

wat een superidee is dat en wat zijn ze leuk geworden!

Betina zei

in het echt zijn ze nog mooier :D!

xxBetina

Anoniem zei

Hoi lieve meid,

Ja ja ben er even...en moet eerlijk vertellen dat de WS super gaaf was, en de kraam in Zwolle ook zo origineel. Keek mijn ogen uit...en zeker ook bij het zien van mijn maildin, jeetje was weer geweldig.
Je kaartjes zijn het bewonderen waard....en daarom weer een vette 10.

Dikke knuf van Aniet.