zondag 28 juni 2009

Verliefd....

Ik was op slag verliefd toen ik deze stempel voor het eerst zag! Gezien de afmeting van de stempel heb je niet veel andere papiertjes nodig anders wordt de kaart veel te druk (vind ik).
Yvonne

donderdag 25 juni 2009

Babykaarten.


Ik ben bezig met het wegwerken van restjes papier en probeer nu gelijk alles van de betreffende lijn op te maken. Dus......eerst alle oude papiertjes van het bureau af en dan weer tijd voor nieuw papier (en dat valt niet mee want er ligt genoeg leuks te wachten!!).
Yvonne

vrijdag 19 juni 2009

Verjaardagskaart.

Een verjaardagskaartje gemaakt van papier waar ik vrolijk van word (eh.....van welk papier word ik eigenlijk niet vrolijk?!). De taartjes (horen bij dezelfde papierlijn) heb ik uitgeknipt en voorzien van stickles glitterlijm.
Yvonne

maandag 15 juni 2009

Vintagekaart.

Ik ben er weer en.... heel voorzichtig komt de freubelzin weer tevoorschijn! Dit kaartje gemaakt (2 dagen over gedaan!) waarbij ik op het donkerbruine en gestreepte papier met goudkleurige inkt de tekst erop gestempeld heb.
Yvonne

woensdag 3 juni 2009

Vintage.


Zojuist deze twee vintage kaarten gemaakt. Een collega vroeg aan mij of ik twee kaarten wilde maken voor haar schoonouders, schoonvader is piloot geweest en schoonmoeder houdt van lezen. Ik vind het altijd leuk als je dergelijke wetenschap kunt gebruiken voor een persoonlijke kaart.
Yvonne

maandag 1 juni 2009

Friends.

Na een heerlijk vakantie en de Pinksterdagen genieten van het mooie weer in Nederland, ben ik toch ook weer met een kaart begonnen. Het origineel staat in het boekje Scrapcards 1 en ik heb er een borduurtje en lintje aan toegevoegd.
Yvonne

You did it!

Ik heb de afgelopen tijd niet stil gezeten maar kon helaas niet posten. Deze kaart, een geslaagd kaart, is alweer enige tijd geleden gemaakt.