dinsdag 19 mei 2009

Kaartjes.


Afgelopen weekend deze kaartjes gemaakt. Lekkere fleurige papierlijn, vooral voor een beterschapskaartje. Bij het muizenkaartje heb ik alleen teveel inkt op de voetjes gedaan.....volgende keer beter!
Als jullie denken 'hé, komen er geen nieuwe kaartjes meer op je blog?'....nee, ik ben de komende tijd afwezig maar ik zal het 'goedmaken' met veel mooie en nieuwe kaarten!
Yvonne

vrijdag 15 mei 2009

Foto's workshop.

De workshopruimte, achterin de Hobbykamer, was vanmiddag al weer helemaal klaar voor mijn scrapkaartworkshop.
Trouwe dames die zowel mijn scrap- als stempelkaartworkshops volgen. Er zijn nog meer trouwe bezoeksters maar .... niet iedereen wil op de foto of op Internet. Dit respecteer ik uiteraard. Voor alle dames geldt.....ik vind het altijd heel erg gezellig met jullie en ik hoop andersom ook!
Janny.....keurig plaatje zo hoor!
Het leuke is nu dat ik geen foto gemaakt heb van de kaart die we gemaakt hebben, stom hé!
Volgende keer beter zullen we maar zeggen.
Yvonne

zondag 10 mei 2009

Mannenkaarten.







Mannenkaarten....voor de meeste van ons freubelaars is dit vaak een moeilijke doelgroep om een leuk kaartje voor te maken. De kaarten die ik maak zijn ongeveer voor 80% voor mannen en dat valt niet altijd mee. "Een bloementje erop: liever niet.....o en geen rose....of andere te zachte kleuren....maar ook niet saai".
Gelukkig barst mijn creatieve geest los als ik zulk fleurig papier zie als hierboven. Inmiddels heb ik er 10 (van de 20 voor de maand juni) klaar en zeggen jullie nu zelf.....zijn dit geen leuke mannenkaarten?
Ik kreeg het verzoek om een paar mannenkaarten te plaatsen (Jannie, opletten!) dus bij deze.
Volgen er vast en zeker nog wel meer!
Yvonne

zaterdag 9 mei 2009

Veel liefs...

Na de vreselijke gebeurtenis op Koninginnedag, had ik heel veel zin om iets liefs te maken.
Dat is dit kaartje met Vera de muis geworden. Inmiddels is het ook ontvangen door......dat blijft geheim maar het kaartje woont nu bij iemand die wel een knuffel kon gebruiken.

Yvonne

woensdag 6 mei 2009

Meisje met popje.



Gisteren een hele gezellige dag gehad bij mijn vriendin Renata (wat vliegt de tijd toch zeg!).
Dit kaartje gemaakt en ik 'moest' van haar kraaltjes in de haren van het meisje doen.
Gedaan en zie hier het leuke resultaat.
Ik heb sinds zaterdag, jawel!, een digitale camera en ben een mini-studie begonnen van wat dat apparaat allemaal kan......heel veel!
Leuk hoor om het uit te testen en vooral ook om te proberen de kaartjes er zo op te krijgen zoals ze in het echt ook zijn (qua kleuren etc).
Yvonne

You did it!

Ik heb de afgelopen tijd niet stil gezeten maar kon helaas niet posten. Deze kaart, een geslaagd kaart, is alweer enige tijd geleden gemaakt.